A történet

*Utunk folytatódik. Motivációnk soha nem ér véget.*

A TEILOR-t a veleszületett szépség, a tökéletes részletek és az élet iránti szenvedély alapozta meg.  Vállalkozói kitartásunkat és a mágneses személyes egyediséget merész és megállíthatatlan vásárlói élménnyel tiszteljük, fenntartva a családi szellemet a hála és a beteljesülés örökségével beágyazva.

Minden történetnek van egy kezdete, és ami 1998-ban egyetlen üzletként indult, mára több mint 60 európai kiskereskedelmi üzletté, nemzetközi tervezőházzá és olyan ékszerkollekcióvá nőtte ki magát, amely a világon mindenhol fellelhető legkiválóbb kézműves munkát képviseli.

"TEILOR" lefordítva A Lindens’ számára az, ami megtestesíti az ékszerek iránti szenvedélyünket, mivel a finom virágok és az egyedi illat tökéletesen tükrözik a TEILOR márka lényegét.

A márka DNS-e még erősebben pozícionálja a TEILOR-t. A nemzetközi trendekhez való igazodási elszántság, szenvedély és merészség kérdése. A gyorsaság, mint a TEILOR egyik értéke, különösen az utóbbi években, bátorságot ad át a TEILOR embereinek - legyenek azok alkalmazottak vagy ügyfelek.

Termék portfolio

*Időtlenek vagyunk és a zsenialitás vezérel minket.*

A TEILOR portfólió a belépőszintű ikonikus minták mellett rendkívüli és egyedi ékszereket is kínál, így a fogyasztók bármelyik szakaszban elkezdhetik az utazást, és egy életen át inspirálódhatnak.

A kivételes és egyedi daraboktól kezdve, amelyek a márkát a luxus legmagasabb szintjére emelik, a törekvő kollekciókon át, amelyek az élet leghihetetlenebb pillanatait ünneplik, egészen a gyönyörű, mégis elérhető termékekig, amelyekkel elkezdhető a TEILOR utazás. Kategóriától függetlenül a TEILOR kollekciók az egyediségről, a kézművességről és a tökéletességről szólnak.

Gondosan választjuk ki a megbecsülést elérő terveket: a formát, a foglalatot, az anyagok és a drágakövek minőségét, és büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg tanúsított gyémántkollekciókat kínálunk, mint például a platina és arany eljegyzési gyűrűk egyedülálló választékát modern dizájnnal és különböző csiszolásokkal, amelyeket a két leghíresebb intézet, a De Beers Institute of Diamonds és a GIA (Gemological Institute of America) minősített, amelyek bizonyítják a gyémántok eredetiségét.

 

 

**Kiváló élmény**

*Az ügyfelekkel való törődésünk belülről indul.*

Kézzelfogható törekvésünk a kivételes ügyfélélmény megteremtése offline és online. 

Az összetéveszthetetlenül luxus, a TEILOR üzlettervezés a gyönyörű részleteket és a lenyűgöző kivitelezést energiát és optimizmust sugárzó világos hangsúlyokkal ötvözi. Igazi megértéssel rendelkezünk ahhoz, hogy mire van szüksége az ügyfeleknek az online környezetben. Ezért megelőlegezzük és emlékezetes élményeket nyújtunk, a legmegfelelőbb és leghitelesebb módon. 

 

**Küldetés és jövőkép**

*Önök inspirálnak minket. Nem számít, hol vannak a világon.*

A TEILOR víziója rendkívül gyors fejlődésben nyilvánul meg, és a csapat ideálja a világnak szentelt: globális márkává válni az ékszeriparban. Az ékszereket - a magunkat és a lelkünket - a hála és az öngondoskodás bensőséges részének tekintjük.

Küldetésünk, hogy képessé tegyük az embereket arra, hogy meglássák a lehetetlent, és túllépjenek rajta. Ezt úgy tesszük, hogy önbizalmat oltunk beléjük, inspiráljuk és motiváljuk őket, hogy a legjobb változatukká váljanak. Valódi megértéssel rendelkezünk arról, hogy mire van szüksége a csapatunknak és az ügyfeleinknek, és a legmegfelelőbb és leghitelesebb módon előre jelezzük és nyújtjuk a legemlékezetesebb élményeket.

Mindenben, amit a világnak adunk, arra törekszünk, hogy fokozzuk az élet ünneplésének lüktető csábító erejét a legkifinomultabb formulában: az ékszerekben. Mindenben, amit teszünk, a gyökerek által inspirált bizalmat, hűséget és elkötelezettséget ébreszt. Mindenben, amit kifejezünk, merész, jövőorientált lelkünk kitartást és ragyogást áraszt.

ÖN a közös történetünk társszerzője. TEILOR | Ön által tökéletesítve.

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK