20 év / 50 üzlet / 3 ország

20 éve, 50 üzletben 3 országban és számtalan érzelemmel ezelőtt, egy családi tulajdonban lévő butik nyitotta meg üzletét a romániai Pitestiben, a Teilor utcában, hogy fényt derítsen az élet pillanataira és ünnepelje identitását.

„Teilor” a „hárs” kifejezésre utal, amely az ékszerek iránti szenvedélyünket testesíti meg, mivel a selymes virágok és az egyedi illat tökéletesen tükrözik a TEILOR márka lényegét.

A személyre szabott ügyfélszolgálat szeretettel várja ékszerrajongóit, hogy egyedülálló bolti élményben gazdagítsák emlékeiket Romániában, Lengyelországban és Bulgáriában.

A mi stílusunk

Időtlen és klasszikus darabok, tökéletes dizájnnal, amelyek örökké tartanak - így oszthatjuk meg a gyémántok és drágakövek iránti szenvedélyünket.

Mindegy, hogy a diszkrét és pazar, vagy elegáns és divatos határon van, a TEILOR minden darabja kiemeli ügyfeleink személyiségét

Ékszereink

Tervezés – Gondosan kiválasztjuk csak azokat a formatervezési mintákat, amelyek elérik a szuperlatívumot: az anyagok és drágakövek formáját, szerelését és minőségét. Ékszerészmestereink mindent a legnagyobb gondossággal ellenőriznek.

Felelősség – A TEILOR-nál hiszünk abban, hogy a felelősség ragyogóvá teszi a világot. Arra törekszünk, hogy minden TEILOR darab megfeleljen minden környezetvédelmi és fenntarthatósági kritériumnak.

Ékszerházak – Minden ékszernek van egy utazása, egy erőteljes történettel. Ékszerházakkal dolgozunk a világ minden tájáról, ahol a gyémántokat és drágaköveket kiválósághoz vezetik.

Küldetés és jövőkép

Küldetésünk

Európa legmeglepőbb ékszermárkájává válni.

A látomásunk

Vigyen inspirációt és kreativitást az élet minden szerelmeséhez.