Megjelenítés
121 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A 14K, 18K és 24K arany közötti különbség az arany tisztasága. 14 karátos (14k) arany 14/24, vagy 58,5% tiszta aranyat tartalmaz, míg 18 karát (18K) arany 18/24, vagy 75% tiszta aranyat tartalmaz. 24 karát (24k) Az arany 100% tiszta arany. Tehát minél tisztább az arany, annál drágább és lágyabb lesz, de annál is törékenyebb. A 14K és 18K arany ékszerek erősebbek és tartósabbak, mint a 24K arany ékszer, mivel ötvözeteket adtak hozzá annak megerősítéséhez. A 24K aranyat könnyebben ellenőrizni lehet a hitelességet, de gyorsabban is elszíneződhet.
Különböző típusú eljegyzési gyűrűk léteznek, például arany eljegyzési gyűrűk (fehér arany, sárga arany, rózsa arany), platina eljegyzési gyűrűk, eljegyzési gyűrűk cirkóniummal, eljegyzési gyűrűk gyémántokkal és más drágakövekkel, legyen az zafír, rubin vagy smaragd.
Az eljegyzési gyűrűkhöz használt nemesfémek az egyes személyek választásától és költségvetésétől függően változnak. Az arany népszerű fém, és különböző színekben elérhető, de könnyen megkarcolható. A platina, bár drágább, mint az arany, az egyik legértékesebb fémnek tekintik, és nagyon tartós. A palládium hasonló a platinához, de olcsóbb, míg a titán nagyon tartós, de kevésbé értékes, mint más fémek. Az ezüst egy olcsóbb lehetőség, de hajlamosabb a karcolásokra, és gyakoribb karbantartást igényel. A fém megválasztása a személyes választástól, a költségvetéstől és az életmódtól függ.
Mielőtt elkezdene eljegyzési gyűrűt választani, fontos, hogy meghatározzon egy erre szánt összeget. Ez segít abban, hogy olyan lehetőségekre összpontosíthasson, amelyek ebbe az összeghatárba beleférnek, így Ön elkerülheti a nemkívánt kompromisszumokat. Miután meghatározta az összeget, elkezdheti feltérképezni az eljegyzési gyűrű különböző lehetőségeit. Kereshet online vagy akár ékszerüzletben, de mindenképpen fontos, hogy figyelembe vegye a gyűrűt kapó személy preferenciáit és stílusát, valamint a fémeket és köveket, amelyeket kedvel. Ezután pedig fontos ellenőrizni ezek minőségét. Győződjön meg arról, hogy a gyűrű a kívánt fémből készült, hogy a kövek jó minőségűek, és legyenek megfeleleően foglalva. Javasoljuk, hogy olyan üzletben vásároljon, amely garanciát kínál termékeik minőségére.
Annak érdekében, hogy az eljegyzési gyűrűje kitűnő állapotban maradjon, fontos, hogy megfelelően ápolja. Ajánlott egy speciális tisztító oldat vagy melegvíz, és egy lágy kefe használata, hogy eltávolítsa a gyűrűn felhalmozódott szennyeződéseket vagy szöszöket. A legjobb, ha kerüli az eljegyzési gyűrű viselését takarításkor vagy vegyi anyagok használatakor, mint például parfüm vagy olyan oldatok, amelyek klórt tartalmaznak. Amikor nem viseli a gyűrűt, tárolja egy száraz, sötét helyen, például fiókban vagy ékszerdobozban, hogy elkerülje a kopást, ne legyen kitéve levegőnek vagy a napfénynek. Kerülje el az eljegyzési gyűrű viselését sportoláskor, vagy az erőteljes fizikai tevékenységek során, amelyek kopáshoz vagy deformációhoz vezethetnek. Ezen túlmenően ellenőrizze rendszeresen a hibákat vagy a kopást, és szükség esetén vigye el a gyűrűt ékszerészhez, hogy professzionálisan megtisztítsák vagy javítsák.
Minden TEILOR online ékszerrendeléssel a prémium ajándékcsomagolás, kamatmentes részletfizetés, 48 órán belüli szállítás és 14 napon belüli visszaküldés előnyeit élvezheti. Ezen felül garantáljuk, hogy ékszerei tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a TEILOR műhelyében történő javításokat is igénybe veheti.