Megjelenítés
133 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Egy ékszer is megfelelő választás lehet a gyermekek számára, de több szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy az ékszer biztonságos és megfelelő legyen számukra. A gyermekek számára alkalmas ékszerek közé tartoznak a gyűrűk, nyakláncok, karkötők és fülbevalók. Fontos, hogy olyan ékszereket válasszunk, amelyek nem mérgező anyagokból készültek, és nem okoznak allergiát vagy egyéb egészségügyi problémákat.

Gyerek ékszerek: Évekig tartó emlékek


Az arany ékszerek, legyen az kislánynak vagy kisfiúnak, nemcsak akkor hoz örömöt nekik, amikor megkapják, hanem hosszú ideig is emlék marad számukra. Az idő múlásával ellenállóvá válnak, és évekre szóló emléket hordoz magával. Emellett mindig szorosan kapcsolódnak ahhoz, aki megajándékozta őket, érzelmekkel, gondoskodással és szeretetettel. Választhat gyermeke számáraarany fülbevalókat, arany karkötőket, arany nyakláncokatvagy medálokat.


A fiú és lány ékszerek megajándékozásának hagyománya


Régen a gyermek ékszerek ajándékozása hagyomány volt, mivel ugy tartották, hogy ezek az ékszerek megvédik a kis gyereket a szerencsétlenségektől és ,hogy egészségesek legyenek. Kezdetben olyan anyagokat használtak a gyerek ékszerek készítéséhez, mint a kagylók vagy a fa, de az idő múlásával egyre több nemesfémet használtak, például fehér vagy sárga arany, valamint gyémánt és más drágakövek is felhasználásra kerültek. Ma már egyre többen választják, hogy különleges alkalmakra gyerek ékszereket ajándékozzanak. Fedezze fel a gyerek ékszereinket a TEILOR üzleteiben és online is. Emellett különleges események alkalmával kiegészítheti az ajándékot akár az egész család számára. Válassza ki a megfelelő női, ésférfiékszereket.