Üdvözöljük
a TEILOR világában
Egy univerzum, ahol a gyémántok és drágakövek váltak a védjegyünkké. Fedezze fel a történetet, amely több mint két évtizede inspirál minket.
A történet
landing.about.contentTitle1
A kezdés
A márka nevét az az utca ihlette, ahol 1998-ban az első üzletünk nyílt - ez volt az a hely, ahol az arany ékszerek elkezdték írni a történetünket. Az alapítók vállalkozó szelleme és inspirációja merész jelenhez vezetett: több mint 65 üzlet öt európai országban.
Perfected by you
Küldetés
Küldetésünk, hogy megmutassuk az embereknek, hogy a magabiztosság természetes választás, hogy inspiráljuk és motiváljuk őket, hogy a legjobb önmagukat adják. A hitelesség, a bátorság és a kíváncsiság határoz meg minket, és ezeket az értékeket minden TEILOR-élményen keresztül átadjuk mindenkinek, aki osztozik az ékszerek iránti szenvedélyünkben.
A bizalom mércéje
landing.certified.contentTitle1
De Beers Institute of diamonds
A TEILOR eljegyzési gyűrűk kollekciójába bekerült egy vitán felül álló hitelességi bizonyíték - a De Beers Institute of Diamonds által minősített gyémántok révén. A több mint 130 éves szakértelemmel rendelkező intézet világelső az iparágban a gyémántok 4C alapján történő osztályozása terén.
Szó az alapítótól
FLORIN ENACHE, alapító
„A TEILOR egy öt különböző országból származó 500 fős csapat története. Merész, látnok, ambiciózus emberek, akik tudják, hogy egy álomnak szilárd alapra van szüksége.
Hiszek a rendkívüli bátorságban, a döntések meghozatalában, az intuícióban és a velünk született képességben, hogy újra alkalmazkodni tudjunk. A TEILOR a családom, ez része annak, aki vagyok. Ez a legszebb és legintenzívebb kihívás, amibe 25 évvel ezelőtt belevágtam.”
Utunk
founder-signature