Megjelenítés
85 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A megfelelő baba fülbevalóknak biztonságos és nem mérgező anyagokból, például aranyból kell készülniük. A megfelelő kialakításnak könnyűnek kell lennie, és biztonságos zárómechanizmussal kell rendelkeznie. Általában a csavaros fülbevalókat tartják a legbiztonságosabbnak a babák számára, mivel ezeket nehezebb véletlenül elhagyni. A legjobb, ha kerülöd a kicsi vagy könnyen eltávolítható részekkel ellátott fülbevalókat, amelyeket a baba lenyelhet.
A megfelelő baba fülbevalók lehetnek egyszerűek vagy különböző drágaköveket vagy szimbólumokat tartalmazó mintával. Fontos, hogy olyan fülbevalót válasszunk, amely megfelel a baba fülének, és nem okoz kellemetlenséget vagy irritációt.
A leggyakrabban használt fülbevaló kapcsok közé tartoznak az egyszerű csavaros záródások. A rögzítés egyszerű, a pálcát a fülbevaló hátuljához rögzítik, a fülcimpába illesztik, és a hátulján egy úgynevezett leválasztó rögzítővel, más néven pillangó/dugóval rögzítik. A fülbevaló rögzítésének másik típusa a rugós záródás. Az ilyen típusú zárral ellátott fülbevalókat egy kampóval rögzítik, amely áthalad a fülcimpán, majd egy mechanikus kapocsba rögzül. Az Omega csíptetős fülbevalók hordhatók függetlenül attól, hogy a fül átfúrva van-e vagy sem. Olyan klipszük van, amely szilárdan megragadja a fülcimpát, és lehetetlenné teszi, hogy a fülbevaló kiessen. Az angol kapocs egyszerű működési mechanizmussal rendelkezik: a mozgatható részt kell rögzíteni a speciálisan erre a célra kialakított helyen. Ez a fajta kapocs nem feltűnő és szinte észrevehetetlen, mivel a fülcimpa mögé rejtve helyezkedik el. A gyermekek számára a legbiztonságosabb zár a védőcsavarral ellátott kapocs.
A gyermek arany fülbevalók rendszeres ápolást igényelnek, hogy jó állapotban maradjanak. Tisztítószerrel vagy meleg vízzel és puha kefével kell áttörölni őket, és javasoljuk, hogy kerüljék a vegyi anyagokkal való érintkezést.

Arany fülbevalók gyerekek számára: Időtlen Ékszerek


A fülbevalók mindig is az egyik legkedveltebb ékszertípus közé tartoztak, nem csak a nők, hanem a gyerekek számára is. A 14K és 18K arany gyermek fülbevalók modellei, legyenek azok cirkónia kővel, gyémántokkal, vagy kő nélkül a legkisebb babák számára is kényelmesek és biztonságosak kialakításuk miatt. A döntés, hogy különleges alkalmakra ajándékként adjuk a fülbevalót, többet jelent mint csupán egy ékszer: időtlen emléket ajándékozunk. Így az évek során tökéletes lehetőség lesz az emlékek felidézésére, nosztalgia és öröm azok számára akik megkapják őket. Arany fülbevaló modellek széles választékát megtalálhatod sárga, fehér, vagy rózsa aranyból, bedugós vagy logós kivitelben, gyermek dizájnnal a TEILOR üzletekben vagy online, a teilor.hu weboldalon. Emellett párosíthatod őket különféle más gyermek ékszerekkel, mint például arany gyerek karkötőkkel, arany gyerek nyakláncokkal, vagy arany gyerek medálokkal.


Hogyan tárold és gondozd az arany fülbevalókat, kislányod számára


Az arany gyerek fülbevalók sokoldalúak és tartós ajándékok, mivel a gyerekek hosszútávon hordják őket és évekig örömöt szereznek számukra, csak néhány egyszerű lépést kell követni. Első és legfontosabb, hogy az ékszereket speciális dobozokban tartsd, száraz helyen, védve a napfénytől, vagy a levegő expozíciójától. Emellett jó gyakorlat időről időre ellenőrizni a fülbevalókat bármilyen hibák vagy kopás jelei szempontjából és azokat azonnal kezelni. Egy ékszerész felkeresése szakmai javításokhoz és tisztításhoz elengedhetetlen, mivel az ékszerek megfelelő karbantartásához és hosszabb élettartamához szükség van rá.