Megjelenítés
3607 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A fehér aranyat nikkel, cink és réz ötvözetéből készítik, hogy növeljék az alakíthatóságát. Emiatt egyes nikkelallergiások nem viselhetnek ilyen típusú fehér aranyat, de választhatják a más ötvözetből, például arany-palládium-ezüst ötvözetből készült ékszereket.
Ahhoz, hogy fehérarany ékszerei jó állapotban maradjanak, fontos, hogy megfelelően kezeljük őket. Kezdheti azzal, hogy speciális tisztítófolyadékkal vagy meleg vízzel és puha kefével eltávolítja az ékszereken felgyülemlett szennyeződéseket és port. Javasoljuk, hogy tisztítás közben ne viseljen arany ékszert, illetve ne használjon olyan vegyszereket, mint a különféle parfümök vagy klórtartalmú oldatok. Ha nem visel arany ékszert, tárolja azt száraz, sötét helyen, például fiókban vagy ékszerdobozban, hogy elkerülje a levegő vagy napfény okozta kopást. Kerülje az arany ékszerek viselését sportolás vagy megerőltető fizikai tevékenységek közben, amelyek elhasználódáshoz vagy deformációhoz vezethetnek. Ezenkívül rendszeresen ellenőrizze őket, hogy nincsenek-e bennük hibák vagy kopások, és ha szükséges, menjen el egy ékszerészhez, hogy szakszerűen megjavítsa vagy megtisztítsa őket.

Fehér arany Ékszerek - Sokoldalú Kiegészítők


A fehérarany ékszerek egy modern, kifinomult és rendkívül sokoldalú választást képviselnek, alkalmasak bármilyen alkalomra és öltözékhez. Akár 14K, akár 18K fehér arany darabokat választ, legyenek azok kő nélkül vagy drágakővel díszítve, mint a gyémántok, zafírok ,rubinok és smaragdok. Féldrágakövekkel mint a tanzanit, jáde vagy topáz. Biztosan meg fogják találni a helyüket a személyes ékszerkollekciódban. A női ékszerek széles választékát találhatja meg a TEILOR üzletekben vagy online. Fedezze fel a kollekciókat és válassza ki azokat a darabokat, amelyek Önt képviselik, vagy amelyeket szívesen ajándékozna szeretteinek.


A Fehér arany Története


A fehér arany a 19. században jelent meg, aranyból és más fehér ötvöző fémekből készült, mint a palládium és az ezüst. Csak az 1920-as években kezdett népszerűvé válni a platinához való hasonlósága és kedvezőbb ára miatt. Ezenfelül a tisztaság és ártatlanság gondolatával való összefüggése gyakran teszi a fehér aranyat a párok által választott karikagyűrűk és az esküvő napján a nők által viselt ékszerszettek kedvelt választásává. Így, a fehér aranyból készült termékeink a leginkább keresettebb ékszerek közé tartoznak.