Megjelenítés
2125 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A gyémántok kizárólag szénből álló drágakövek. A Föld mélyén, rendkívül intenzív hőmérséklet és nyomás alatt keletkeznek. A képződés folyamata során a szén magas hőmérsékletnek és nagy nyomásnak van kitéve, ami elősegíti növekedését és kristályosodását a jellegzetes, szilárd szerkezetekbe, a gyémántokba. Ez a képződés a Föld felszíne alatt általában több mint 150 kilométer mélységben, mélyen fekvő geológiai rétegekben megy végbe.
A gyémánt legfontosabb jellemzője a minősége, amelyet a négy C betű(angolul: clarity, carat, colour és cut) határoz meg,ez magyarul:tisztaság, karát, szín és csiszolás. Ezek határozzák meg a kő ragyogását, átlátszóságát, színét és alakját, így meghatározzák értékét és külsejét.
A gyémánt értékét a négy "C" alapján határozzák meg(angolul: clarity, carat, colour és cut): tisztaság, karát, szín és csiszolás. E jellemzők alapján határozzák meg, hogy a gyémánt mennyire ragyogó, átlátszó, színes és mennyire jól csiszolt, és ezáltal mennyire értékes. Minél jobb tulajdonságokkal rendelkezik a gyémánt a négy "C"mindegyikében, annál magasabb lesz az értéke.
A gyémánt eredetiségét egy szaklaboratórium által kiállított tanúsítvánnyal lehet ellenőrizni, amely részletes információkat tartalmaz a gyémánt jellemzőiről.
A gyémánt ékszer biztonságos megőrzése érdekében ajánlott azt egy speciális ékszerdobozban tárolni, távol a közvetlen napfénytől és más hőforrásoktól, amelyek befolyásolhatják a drágakő fényét, valamint óvni kell a bőrápoló termékektől és a parfümöktől. Fontos továbbá, hogy rendszeresen ellenőrizze ékszerét a szennyeződések miatt, és megfelelően tisztítsa meg, hogy minél tovább makulátlan állapotban maradjon.
A gyémántékszerek tisztításához és ápolásához ajánlott meleg vízből és enyhe tisztítószerből álló oldatot használni, az ékszereket az oldatba merítve és puha fogkefével óvatosan átdörzsölni. Kerülje a súrolószerek vagy a forró víz használatát, amelyek károsíthatják a gyémántok és foglalatok külsejét és csillogását.

Gyémánt Ékszerek, a leleményesség Szimbóluma


A gyémántok olyan drágakövek, melyek csillogással és eleganciával töltenek fel.A legkeresettebb ékszertípusok egyike a gyémántokkal díszített arany ékszer. Az arany és a fehér, fekete vagy akár színes gyémántok keveredése, legyen az fehér arany, sárga arany vagy rózsa arany, a finomítás csúcsát képviseli. Legyen szó gyémántgyűrűkről, gyémánt fülbevalókról, gyémánt nyakláncokról, vagy gyémánt karkötőkről, tökéletes kiegészítést nyújtanak bármilyen öltözékhez és egy csipet ragyogást és eleganciát adnak hozzá.


Fedezze fel a gyémánt ékszereket a TEILOR-nál


Ha gyémánt ékszert kíván, böngéssze át a széles választékot, amely mind online, mind a TEILOR üzletekben elérhető. Válassza ki azokat a darabokat, amelyek a legjobban leírják személyiségét, és hozza létre saját gyémánt ékszer szettjeit. Ráadásul mindig kérhet tanácsot az üzlet személyzetétől, hogy kiválassza az Önnek legjobban illő modelleket. Az ékszerek többek, mint egyszerű kiegészítők; leírják az Ön stílusát és eleganciáját, és persze akik viselik őket.


Gyémánt ékszerek gondozása precizen


A gyémánt ékszerek gondos karbantartást igényelnek, mivel fontos, hogy rendszeresen tisztítsa meg őket, hogy hosszú távon is remek állapotban maradjanak. Lágy kefével, langyos vízzel és enyhe mosószerrel kell tisztítani őket. Emellett biztonságos, hogyha az ékszereinket ékszerdobozban helyezzük el, távol a közvetlen napfénytől és hőforrásoktól.