GYAKORI KÉRDÉSEK
A gombok az ingujjak lezárására szolgáló kiegészítők. A gombok alternatívája az általában ingre varrt gomboknak. Különlegességük, hogy a mandzsetagombok különállóak és levehető tartozékok.
Bizonyosodjon meg róla, hogy a mandzsettagombok illeszkednek az öltönye gombjaihoz. Válasszon elegáns és tartós darabokat, például gyémántot vagy fekete ónixot. Az arany és ezüst mandzsettagombok is tökéletesen illenek az elegáns öltözékhez.
Tisztítsa meg a mandzsettagombokat egy puha ruhával, hogy eltávolítsa a felgyülemlett szennyeződéseket és port, majd tárolja őket egy bőr mandzsettagombos dobozban vagy zárt dobozban.
Minden online leadott TEILOR ékszerrendelés esetén prémium ajándékcsomagolás, kamatmentes részletfizetés, 48 órán belüli kiszállítás és 14 napon belüli visszaküldés jár. Ezen kívül garantált, hogy az ékszered hitelesített, és a TEILOR ékszerészénél igénybe veheted a műhelyben végzett javításokat.

Mandzsettagombok: Praktikus és Elegáns Ékszerek


A leginkább elismert férfi ékszerek között találhatók a 14 vagy 18 karátos arany illetve ezüst mandzsettagombok. Praktikus jellegüknek köszönhetően rafinált módon használhatók az ing rögzítésére, különleges öltözékeket egészítve ki. A TEILOR kollekcióiban megtalálhatóak az elegáns mandzsettagomb modellek fekete, ezüst vagy arany színben, valamint számos más férfi ékszer, mint például a karkötők, gyűrűk és a láncok. Fedezd fel férfi kollekciónkat az üzletekben és online is, ahol széles választékból válogathatsz. Találj olyan kiegészítőket, amelyek illenek hozzád és szeretteidhez.


Mandzsettagombok Rövid Története


A mandzsettagombok első megjelenése a 17. században volt, egy elegáns megoldás az ing rögzítésére, miután az emberek előtte bőr darabokat vagy szalagokat használtak. A mandzsettagombok hamarosan kedvelt kiegészítőkké váltak azok számára, akik különleges eseményeken szerették volna viselni, részei lettek a királyi és arisztokrata családok tagjainak személyes ékszerkollekcióinak. Az idő múlásával egyre kifinomultabbá váltak, fémből és drágakövekből készültek,bonyolult rögzítési rendszerekkel rendelkeztek.


Mandzsettagombok Gondozása


Legyenek ezüstből vagy aranyból készültek, a mandzsettagombok időszakos gondozást igényelnek. Speciális, gyengéd oldattal, langyos vízzel és puha kefével tisztíthatod őket. Ezenkívül győződj meg róla, hogy a mandzsettagombokat száraz helyen tárolod, védve őket a levegő vagy a napfény expozíciójától, lehetőleg egy speciális ékszerdobozban.