Megjelenítés
33 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A gyermekkarkötők lehetnek egyszerűek vagy különböző drágakövekkel, féldrágakövekkel vagy mintákkal díszítettek. A gyűrűkhöz hasonlóan fontos, hogy megfelelő méretet válasszon, és olyan biztonságos zárrendszerrel rendelkezzen, amely nem nyílik ki véletlenszerűen.
Az arany karkötő megfelelő méretének kiválasztásához ajánlott a csukló kerületét mérőszalaggal vagy rugalmas szalaggal megmérni. Fontos, hogy ne mérje túl szűken, és a kényelmes viselet érdekében a kapott méréshez adjon hozzá 1,5-2,5 centimétert.
Minden online leadott TEILOR ékszerrendelés esetén prémium ajándékcsomagolás, kamatmentes részletfizetés, 48 órán belüli kiszállítás és 14 napon belüli visszaküldés jár. Ezen kívül garantált, hogy az ékszered hitelesített, és a TEILOR ékszerészénél igénybe veheted a műhelyben végzett javításokat.

TEILOR arany karkötők gyerekek számára


A legkedveltebb gyermek ékszerek között, amelyeket gyakran különleges alkalmakkor adnak, mint például a keresztelő, az első születésnap, az ötödik évforduló, az iskolakezdés első napja és még sok más, megtalálhatóak az arany karkötők. Könnyen viselhetőek, ezek kaphatók a TEILOR üzletekben és online a teilor.hu weboldalon különböző tervezetekben. Legyen szó arany karkötőről gyerekeknek vagy babáknak, amely figurákat és drágaköveket is tartalmaz, vagy egyszerűbb kő nélküli változatról, a TEILOR kollekció számos lehetőséget kínál.


Hogyan válasszunk arany karkötőt a gyerekeknek


Ahogyan a felnőtt ékszerek esetében is, a gyerek karkötő különböző formákban jelenhetnek meg. Legyen szó arany karkötőről kislányok fehér, sárga vagy rózsa aranyban, érmemotívumokkal vagy más figurákkal. Fontos, hogy könnyen viselhető legyen és megfelelő méretű. Emellett ajánlott olyan színű ékszert választani, ami megeggyezik vagy hasonló a gyerek más ékszereivel, mint például a fülbevaló vagy a nyaklánc. Ami a zárat illeti, annak egyszerű és biztonságos zármegoldással kell rendelkeznie. Egy nagyon különleges ajándékhoz kombinálhatsz akár egy karkötőt vagy más gyermek ékszereket, mint például azarany gyerek fülbevaló, arany gyerek nyakláncok, vagy az arany gyerek medálok. Fedezd fel a TEILOR kollekcióit és válassz olyan ajándékokat, amellyel örömet szerzel másoknak.