Megjelenítés
97 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A megfelelő baba fülbevalóknak biztonságos és nem mérgező anyagokból, például aranyból kell készülniük. A megfelelő kialakításnak könnyűnek kell lennie, és biztonságos zárómechanizmussal kell rendelkeznie. Általában a csavaros fülbevalókat tartják a legbiztonságosabbnak a babák számára, mivel ezeket nehezebb véletlenül elhagyni. A legjobb, ha kerülöd a kicsi vagy könnyen eltávolítható részekkel ellátott fülbevalókat, amelyeket a baba lenyelhet.
A megfelelő baba fülbevalók lehetnek egyszerűek vagy különböző drágaköveket vagy szimbólumokat tartalmazó mintával. Fontos, hogy olyan fülbevalót válasszunk, amely megfelel a baba fülének, és nem okoz kellemetlenséget vagy irritációt.
A leggyakrabban használt fülbevaló kapcsok közé tartoznak az egyszerű csavaros záródások. A rögzítés egyszerű, a pálcát a fülbevaló hátuljához rögzítik, a fülcimpába illesztik, és a hátulján egy úgynevezett leválasztó rögzítővel, más néven pillangó/dugóval rögzítik. A fülbevaló rögzítésének másik típusa a rugós záródás. Az ilyen típusú zárral ellátott fülbevalókat egy kampóval rögzítik, amely áthalad a fülcimpán, majd egy mechanikus kapocsba rögzül. Az Omega csíptetős fülbevalók hordhatók függetlenül attól, hogy a fül átfúrva van-e vagy sem. Olyan klipszük van, amely szilárdan megragadja a fülcimpát, és lehetetlenné teszi, hogy a fülbevaló kiessen. Az angol kapocs egyszerű működési mechanizmussal rendelkezik: a mozgatható részt kell rögzíteni a speciálisan erre a célra kialakított helyen. Ez a fajta kapocs nem feltűnő és szinte észrevehetetlen, mivel a fülcimpa mögé rejtve helyezkedik el. A gyermekek számára a legbiztonságosabb zár a védőcsavarral ellátott kapocs.
A gyermek arany fülbevalók rendszeres ápolást igényelnek, hogy jó állapotban maradjanak. Tisztítószerrel vagy meleg vízzel és puha kefével kell áttörölni őket, és javasoljuk, hogy kerüljék a vegyi anyagokkal való érintkezést.