Megjelenítés
6216 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Minden online leadott TEILOR ékszer rendelés esetén, prémium ajándékcsomagolást, kamatmentes részletfizetést élvezhet, 48 órán belüli kiszállítást és 14 napon belüli visszaküldést.
Gyűjtsd össze a régi, cserélni kívánt aranydarabokat ezek lehetnek gyűrűk, fülbevalók, karkötők vagy láncok, és hozd be őket a TEILOR üzleteinkbe. Tanácsadóink lemérik a hozott aranyat, és megmondják, mennyit kap érte, amiből új ékszereket vásárolhat. Az üzletünk összes kollekciójából választhatsz ékszert, és ha szükséges, kiegészítheted az összeget, hogy megvehesd a kívánt terméket.

Ékszerek az egész család számáraAz ajándékozás örömét hozó meglepetésekhez ékszereket találsz a TEILOR üzletekben mind a nők, mind a férfiak, és mind a gyerekek számára is. Fedezd fel a nőknek szóló ékszerkollekcióinkat, amely számos modellt tartalmaz fülbevalókból, nyakláncokból, karkötőkből, gyűrűkből, vagy akár számos gyémánt ékszerekből is választhatnak az ügyfeleink. Ezenkívül a férfiak is kiegészíthetik öltözéküket férfi gyűrűkkel, férfi karkötőkkel, láncokkal, vagy mandzsettával, amíg a kicsik időtálló ajándékot kapnak a gyerekeknek szóló ékszerek kollekcióinkból. Emellett a TEILOR-ban megtalálhatod az életed különleges eseményeihez a megfelelő, tökéletes ékszereket. Fedezd fel az eljegyzési gyűrűket és a karikagyűrűket, valamint azokat az ékszerszetteket, amelyek alkalmasak születésnapra vagy más különleges alkalmakra. Meséld el a saját történetedet az általad választott ékszerekkel.