Megjelenítés
546 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Többféle eljegyzési gyűrű létezik, például arany eljegyzési gyűrűk (fehér, sárga, rózsaszín), platina eljegyzési gyűrűk, eljegyzési gyűrűk cirkóniával, eljegyzési gyűrűk gyémántokkal és más drágakövekkel, legyen az zafír, rubin vagy smaragd.
Az eljegyzési gyűrűkhöz használt nemesfémek az egyes személyek preferenciáitól és költségvetésétől függően változnak. Az arany népszerű fém, és különböző színekben található meg, de könnyen karcolódhat. A platina, bár drágább, mint az arany, az egyik legnemesebb fémnek számít, és nagyon tartós. A palládium hasonló a platinához, de kedvezőbb árfekvésű, míg a titánium nagyon tartós, de kevésbé értékes, mint a többi fém. Az ezüst olcsóbb megoldás, de hajlamosabb a karcolódásra, és gyakoribb karbantartást igényel. A fém kiválasztása a személyes preferenciáktól, a költségvetéstől és az életmódtól függ.
A hagyományos forma a kerek, de vannak más formák is, mint a hercegnő, ovális, marquise, és a választás a személyes preferenciától függ.
Nincs fix összeg, de a gyémánt minőségétől, a felhasznált fémtől és egyéb tényezőktől függően változhat. Fontos, hogy határozzon meg magának egy kényelmes költségvetést, és inkább a gyűrű minőségére, mint a kifizetett összegre összpontosítson.
Mielőtt elkezdene eljegyzési gyűrűt választani, fontos, hogy meghatározzon egy erre szánt összeget. Ez segít abban, hogy olyan lehetőségekre összpontosíthasson, amelyek ebbe az összeghatárba beleférnek, így Ön elkerülheti a nemkívánt kompromisszumokat. Miután meghatározta az összeget, elkezdheti feltérképezni az eljegyzési gyűrű különböző lehetőségeit. Kereshet online vagy akár ékszerüzletben, de mindenképpen fontos, hogy figyelembe vegye a gyűrűt kapó személy preferenciáit és stílusát, valamint a fémeket és köveket, amelyeket kedvel. Ezután pedig fontos ellenőrizni ezek minőségét. Győződjön meg arról, hogy a gyűrű a kívánt fémből készült, hogy a kövek jó minőségűek, és legyenek megfeleleően foglalva. Javasoljuk, hogy olyan üzletben vásároljon, amely garanciát kínál termékeik minőségére.
Egy elismert laboratórium, például a GIA vagy a De Beers Diamonds Institute által kiadott minőségi tanúsítvány elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyémánt igazoltan valódi és magas minőségű legyen.
Az eljegyzési gyűrűk külön figyelmet igényelnek tisztításkor, különösen a gravírozással, filigránnal vagy kézzel készített részletekkel rendelkező modellek. A tényleges tisztítás megkezdése előtt használjon csipeszt a gyűrű egyes részeiben fennakadt szálak, szöszök eltávolításához. Ezután öblítse le a gyűrűt vízzel, és merítse bele egy 3 rész vízzel hígított ammónia tisztító oldatba, legflejebb egy percre. Ezután óvatosan mossa le és dörzsölje át puha kefével a gyűrűt, majd törölje meg a gyémántot egy puha törlőkendővel.

Az eljegyzési gyűrű, a szerelem szimbóluma


Egy kapcsolat minden szakasza új és különleges pillanatokat, mély jelentéseket hoz az életünkben. Ilyen pillanat az egyike annak, amikor eldöntitek, hogy egyesítitek sorsotokat, gyakran egy eljegyzési gyűrű kíséretében. Ez az ékszer a szeretet és az odaadás ígéretét jelképezi. Ezért ez az anyag, amelyből a gyűrű készült, a tervezése és a benne található drágakő mind kiemelkedően fontos szerepet játszik a kiválasztásában. A TEILOR széles választékban kínál eljegyzési gyűrűket, 14k vagy 18k aranyból készült, valamint arany karikagyűrűket ,melyek közül később választhat az ügyfelünk.


Hogyan válassz eljegyzési gyűrűt


A megfelelő eljegyzési gyűrű kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit meg kell hozni, mielőtt megkérnéd a szerelmed kezét. Kezdd azzal, hogy meghatározod a költségvetésedet, majd figyeld meg, milyen típusú ékszert szokott viselni. Ezek alapján eldöntheted, hogy esetleg fehér arany eljegyzési gyűrű , sárga arany eljegyzési gyűrű , rózsa arany eljegyzési gyűrű , vagy esetleg platina eljegyzési gyűrűt választanál . Ráadásul a megfelelő méret kiválasztásához mérj meg egy másik gyűrűt, amit már viselt korábban. A gyűrűt online is megvásárolhatod, valamint a TEILOR üzleteiben is. És hogy megtaláld a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrűt, szakértőink mindig készen állnak arra, hogy megadják neked a szükséges tanácsokat.