Megjelenítés
1667 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Többféle aranygyűrű létezik, többek között sárga aranygyűrűk, fehér aranygyűrűk, rózsaarany gyűrűk, félig vagy teljesen körbe köves gyűrűk, arany gyémántgyűrűk, gyöngyös gyűrűk, drágaköves gyűrűk és még sok más.
A legnépszerűbb aranygyűrűk azok, amelyek egyszerűek és elegáns formájúak, mint például a szalaggyűrűk (jegygyűrű típusa), arany gyűrűk gyémántokkal, drágakövekkel, gyöngyökkel. Geometrikus formákkal vagy absztrakt mintákkal
A gyűrű kiválasztásakor figyelembe kell venni a személyes stílusodat és a többi ékszert, amit viselsz, a megfelelő méret, az anyagok minősége, a különlegese jelentés vagy a rendelkezésre álló költségvetés, és a tartósság, hogy sokáig viselhesse.
A gyűrűméretet egy gyűrűmérőkészlet segítségével, vagy az Ön által általában viselt gyűrű belső átmérőjének mérésével lehet megmérni. Egy cérnával is megmérheti az ujja körül, majd az így kapott méretet összehasonlíthatja a szabványos gyűrűméret-táblázatokkal.
Minden a megrendelt gyűrű modelljétől függ. Ha egyszerű mintázatú, és nincs az oldalán kövekkel kirakva, akkor a TEILOR ékszerészével könnyen módosítható.
Az aranygyűrűket többféleképpen is ápolhatjuk, hogy megőrizzük a megjelenésüket. Kezdheti azzal, hogy ékszertisztító oldattal vagy meleg vízzel és puha kefével eltávolítja az arany ékszereken felgyülemlett szennyeződéseket. A legjobb, ha tisztítás közben nem viseled az aranygyűrűidet, és nem használsz olyan vegyszereket, mint például parfümöt vagy klórtartalmú oldatokat. Azokban az esetekben, amikor nem viseli aranygyűrűjét, tárolja azt száraz, sötét helyen, például egy fiókban vagy ékszerdobozban, hogy elkerülje a levegő vagy napfény okozta kopást. Kerülje az aranygyűrű viselését sportolás vagy megerőltető fizikai tevékenységek közben, amelyek kopáshoz vagy deformációhoz vezethetnek. Ezenkívül ellenőrizze aranygyűrűit, hogy nincsenek-e rajta hibák vagy kopások, és szükség esetén menjen el egy ékszerészhez, hogy szakszerűen javíttassa vagy tisztíttassa meg őket.

Arany gyűrűk: az elegancia szimbóluma


Annak ellenére, hogy a divat folyamatosan változik és sok változást tapasztal, vannak olyan klasszikus darabok, amelyek állandó divatban maradnak, mint például az arany gyűrűk. A TEILOR lenyűgöző választékot kínál az arany gyűrűk típusaiból, mindegyikük modern dizájnnal. Ezek között megtalálhatók a klasszikus sárga arany gyűrűk, amelyeket sok generáció kedvel, valamint a fehér arany gyűrűk, amelyek ragyogást és eleganciát kölcsönöznek, és a rózsa arany gyűrűk, amik tökéletesen illenek finom és romantikus személyekhez. Emellett megtalálhatók különféle férfi gyűrűk 14 karátos és 18 karátos aranyból vagy titánból készült modellek.


Hogyan válassza ki a megfelelő arany gyűrűt


Állítson be egy költségvetést, majd döntsön, hogy egyszerű vagy kövekkel díszített terméket szeretne-e vásárolni. A kőnélküli gyűrűk azok számára alkalmasak, akik értékelik a egyszerűséget és a finomságot, míg a gyémánt gyűrűk alkalmasak lehetnek egy különleges alkalomra. Függetlenül a választásától, fontos, hogy az ékszer Önt képviselje.


Fedezze fel a TEILOR arany gyűrű kollekcióját


A TEILOR kollekcióban található összes arany gyűrű eleganciával hat, legyen az egyszerű vagy bonyolult tervezés. Fedezze fel az egész kollekciót, és válassza ki a megfelelő gyűrűt magának.