Megjelenítés
463 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Sokféle arany karkötő létezik, mindegyiknek különleges jellemzői vannak, mint például a kialakítása, a súlya, a vastagsága és a textúrája. A láncos karkötő vékony és minimalista, egy aranyláncból áll. A charm karkötő olyan karkötő, amely egy vagy több medállal van a láncra erősítve. A karperec egy kapocs nélküli, rögzített karkötő, amely egyszerű kialakítású. A mandzsetta karkötő olyan karkötő, amely a kézre illeszkedik, és nyitott formájú, így több csuklóméretre is illeszkedik. A teniszkarkötő egy sor drágakőből, általában gyémántból készült, fehér, sárga vagy rózsa aranyból készült vékony láncba foglalt és csattal rögzített.
Fontos figyelembe venni az ékszer stílusát és kialakítását, amellyel párosítani szeretné. Javasoljuk, hogy azonos vagy hasonló kialakítású karkötőket válasszon, például drágakövekkel vagy vékony láncokkal. Emellett fontos, hogy az ékszerek színei illeszkedjenek egymáshoz, hogy vizuálisan kellemes harmóniát alkossanak.
Javasoljuk, hogy ne viseljen arany karkötőt zuhanyzás vagy úszás közben, mivel a víz, a klór és a sók károsíthatják, különösen a drágaköves karkötőket.
Az arany karkötő megfelelő méretének kiválasztásához ajánlott a csukló kerületét mérőszalaggal vagy rugalmas szalaggal megmérni. Fontos, hogy ne mérjen túl szorosan, és a kényelmes illeszkedés érdekében a kapott méréshez adjon hozzá 1,5-2,5 centimétert.
A karát az arany tisztaságára vagy az ötvözetben lévő arany mennyiségére utal. Az aranyat karátban mérik, és egy karát 0,2 grammnak felel meg. Egy 18 karátos arany karkötő 75% aranyat és 25% egyéb fémet tartalmaz, míg egy 14 karátos arany karkötő 58,5% aranyat és 41,5% egyéb fémet. Minél nagyobb a karkötő karátszáma, annál értékesebb és tisztább lesz az arany.
Az arany karkötő ápolásának legjobb módja, ha rendszeresen tisztítja egy enyhén nedves szivaccsal és szappannal. Fontos, hogy kerülje a vegyszerek vagy súrolószerek használatát, mivel ezek károsíthatják vagy elszínezhetik az aranyat. A tisztítás után alaposan öblítse le, és puha törülközővel szárítsa meg.

Arany karkötő: Egy sokoldalú kiegészítő

Az ókor óta a nők számára egyik legkülönlegesebb és legkedveltebb ékszer a karkötő, és aférfiakszámára is. Mindig tökéletes választás ajándéknak olyan alkalmakkor, amikor meglepnénk és örömet szeretnénk szerezni szeretteinknek. Sárga, fehér vagy rózsa aranyból készülnek, 14 vagy 18 karátos változatban, kiegészítve mindennapi öltözékeket, valamint különleges összeállításokat is találsz, hozzáadva egy csipetnyi eleganciát.

Arany karkötők a TEILOR Kollekciójában

A TEILOR ékszerkollekciói széles választékban tartalmazzák a nők és férfiak számára készült karkötőket, passzolnak minden stílushoz. A klasszikus karkötőktől kezdve a karperecig, a gyémánt teniszkarkötőktől a féldrágakövekkel, drágakövekkel díszitett teniszkarkötőkig. Biztosan megtalálja a tökéletes modellt számára. Fedezze fel a lehetőségeket, ismerje meg és próbálja fel őket. Legyen szó egy egyszerű arany karkötőről vagy egy teniszkarkötőről , győződjön meg róla, hogy passzol e az Ön stílusához és az ékszereihez, amelyeket visel.

Arany karkötő: Egy sokoldalú kiegészítő

Szeretne biztos lenni abban, hogy helyesen párosítja az arany karkötőket a öltözetével? Nincsenek szigorú szabályok, csak tanácsok, és a képzeleted a legvonzóbb kombinációkat hozhatja létre. Azonban fontolóra vehet néhány tippet, hogy az egész folyamat könnyebb legyen. Először is, és legfőképpen, fontolja meg milyen alkalomra választ ékszert. Formális vagy alkalmi eseményről van szó? Különleges alkalom? Az öltözéke színét se felejtse el: válasszon színes drágakő ékszereket egyszínű öltözetekhez ésgyémánt karkötőketvagy azonos színű köveket színes öltözetekhez. És ne felejtse el a legfontosabb dolgot: Ön akedvenc ékszereit viseli..