Megjelenítés
264 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A teniszkarkötő arról ismerhető fel, hogy a gyémántok vagy más drágakövek az ékszer teljes felületén egy sorban vannak elhelyezve. Nevét a teniszpályán való népszerűségéről kapta, hiszen számos híres játékos viselte játék közben.
A teniszkarkötők készülhetnek különböző anyagokból, például aranyból, ezüstből vagy platinából. Ezekbe gyémánt vagy más drágakő is kerülhet.
A teniszkarkötők nők és férfiak számára egyaránt megfelelőek. Különböző minták és stílusok állnak rendelkezésre mindkét nem számára.
A legnépszerűbb teniszkarkötő minták azok, amelyekben a gyémántok az egész karkötő mentén, egyenletesen elosztva vagy vonal alakban helyezkednek el. Vannak gyémántból és más drágakövekből vagy féldrágakövekből álló változatok is.
A teniszkarkötő csak akkor viselhető mindig, ha az aranyból vagy platinából készült, és gyémánt vagy más minőségi drágakő van benne. Mi az oka? Ezeket tartósabbnak és ellenállóbbnak tartják, mint más fémeket vagy drágaköveket. Fontos, hogy ne viselje teniszkarkötőjét, amikor olyan tevékenységeket végez, amelyek károsíthatják vagy megkarcolhatják az ékszert, például kemény munka vagy sportolás közben. Ajánlatos rendszeresen tisztítani, és ellenőrizni, hogy a zár biztonságosan záródik-e.

Tennis karkötő: Az időtlen ékszer


Amikor ékszerekre gondolunk, a tennis karkötők különleges helyet foglalnak el az egyedi tervezésük miatt. Bármilyen alkalomhoz illenek, és elegánsan kiegészítenek minden ruházatot. Legyen szó sárga arany tennis karkötőről a meleg tónusával vagy modern és ragyogó fehér arany tennis karkötőről, ez az ékszer biztosan nem fogja hagyni, hogy észrevétlen legyen.


Arany Tennis Karkötő – Választási szempontok


A tervezéstől függően többféle modell létezik a tennis karkötőkből, amelyeket egy megfelelő nyaklánccal párosíthat. Választhat gyémántokkal díszített tennis karkötőt vagy olyat, ami más drágakövekkel van keverve, a választása színt és ragyogást adhat. Ugyanakkor ajánlott, hogy a karkötő anyaga (sárga arany, fehér arany vagy rózsa arany) hasonló legyen azokhoz az ékszerekhez, amellyeket viselsz.


Fedezd fel a TEILOR Tennis Karkötő kollekcióját


A TEILOR kollekciói arany tennis karkötőket is tartalmaznak, mindegyik egyedi és kifinomult tervezéssel. Fedezd fel az egész kollekciót, és válaszd ki azt a modellt, ami a leginkább illik hozzád. Emellett különösen figyelj az ékszer gondozására. Tárold speciális ékszerdobozban, és rendszeresen tisztítsd meg puha ruhával és egy finomabb kefével.