Megjelenítés
5324 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A drágakövek kiválasztása az arany ékszerekhez a személyes ízléstől és költségvetéstől függ. A legnépszerűbbek közé tartozik a gyémánt, a zafír, a rubin, a smaragd és az ametiszt.
Számos fülbevaló kialakítás létezik, amelyek a személyes preferenciák és az aktuális divattrendek szerint különböznek egymástól. Általánosságban elmondható, hogy a drágakő nélküli arany fülbevalók a legkeresettebbek közé tartoznak a gyémánt vagy gyöngyfülbevalókkal együtt. A népszerű formák közé tartoznak a medálos fülbevalók, a kerek fülbevalók és a kis minimalista fülbevalók. További keresett stílus a csillár fülbevaló, a hosszú fülbevaló vagy a különböző geometriai formájú fülbevalók.
Az arany ékszereket más fémekből, például platinából vagy rézből készült ékszerekkel kombinálva is lehet viselni, de ügyelni kell arra, hogy a harmonikus megjelenés érdekében óvatosan párosítsuk őket. Fontos, hogy figyelembe vegyük az olyan jellemzőket, mint az ékszerek színe, mérete és formája, hogy elkerüljük a túlságosan zsúfolt vagy kaotikus kombinációt. Általában érdemesebb a hasonló fémeket kombinálni, de kísérletezhetsz és kipróbálhatsz más keverékeket is.
Minden online leadott TEILOR ékszer rendelés esetén, prémium ajándékcsomagolást, kamatmentes részletfizetést élvezhet, 48 órán belüli kiszállítást és 14 napon belüli visszaküldést.
Minden online leadott TEILOR ékszer rendelés esetén, prémium ajándékcsomagolást, kamatmentes részletfizetést élvezhet, 48 órán belüli kiszállítást és 14 napon belüli visszaküldést.
Ahhoz, hogy az arany ékszerek jó állapotban maradjanak, fontos, hogy megfelelően ápoljuk őket. Kezdje azzal, hogy egy speciális tisztítószerrel vagy meleg vízzel és egy puha kefével eltávolítja az ékszereken felgyülemlett szennyeződéseket és port. Javasoljuk, hogy tisztítás közben ne viseljen arany ékszert, illetve ne használjon olyan vegyszereket, mint a parfüm vagy a klórtartalmú oldatok. Ha nem viseli az arany ékszert, tárolja azt száraz, sötét helyen, például fiókban vagy ékszerdobozban, hogy elkerülje a levegő vagy napfény okozta kopást. Kerülje az arany ékszerek viselését sportolás vagy megerőltető fizikai tevékenységek közben, amelyek kopáshoz vagy deformációhoz vezethetnek. Ezenkívül rendszeresen ellenőrizze őket, hogy nincsenek-e bennük hibák vagy kopások, és ha szükséges, menjen el egy ékszerészhez, hogy szakszerűen javíttassa vagy tisztíttassa meg őket.
Gyűjtsd össze a régi, cserélni kívánt aranydarabokat ezek lehetnek gyűrűk, fülbevalók, karkötők vagy láncok, és hozd be őket a TEILOR üzleteinkbe. Tanácsadóink lemérik a hozott aranyat, és megmondják, mennyit kap érte, amiből új ékszereket vásárolhat. Az üzletünk összes kollekciójából választhatsz ékszert, és ha szükséges, kiegészítheted az összeget, hogy megvehesd a kívánt terméket.

Ékszerek, amelyek nem hiányozhatnak a személyes gyűjteményedből


Minden nőnek van legalább egy darab arany ékszere, amitől nem tudna megválni, ami kiemeli a személyiségét és örömöt okoz számára. A legjobban értékelt ékszerek közé tartoznak a fülbevalók, karkötők, és anyakláncok. Bár abokaláncokilletve abrossoksem maradhatnak észrevétlenül. Készülhetneksárga aranyból fehér aranyból, vagy rózsa aranyból. ,kő nélküli ékszerek vagygyémánt ékszerek akár féldrágakövekkel. Az ékszerek erőteljes üzenetet közvetítenek az eleganciáról és a finomságról, valamint azokról az egyénekről, akik viselik őket. Válassz az öltözékedhez olyan darabot, amely téged reprezentál.Fedezd fel a TEILOR ékszerkollekcióit nők számára


A TEILOR-ban megtalálhatod az egyedi ékszermodelleket magadnak és szeretteidnek. A tanácsadóink segíthetnek a legmegfelelőbb darabok kiválasztásában. Fedezd fel az ékszereket nők számára, deférfiak számára,gyermekek számárais találsz ékszereket. Az ékszereknek, még a legbiztonságosabb körülmények között is, védve a portól, a napfénytől és a korrózív anyagoktól, jól átgondolt tisztítási rituáléra van szükségük. Ezért javasolt őket időről időre megtisztítani puha, finom textúrájú anyaggal és enyhe mosószerrel langyos vízben. Így a kedvenc ékszereid megőrzik ragyogásukat, és hosszú ideig élvezheted őket.