Megjelenítés
1585 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Általában a drágakő nélküli arany fülbevalók a legnépszerűbb modellek közé tartoznak, a gyémánt fülbevalók és a gyöngy fülbevalók mellett. A legnépszerűbb formák közé tartoznak a medálos fülbevalók charmokkal, a karika fülbevalók (kerek vagy más kör alakú fülbevalók), a hosszú fülbevalók (csillár fülbevalók) vagy az aszimmetrikus fülbevalók (mindkét fülben más-más fülbevaló)
Ha az elegáns stílust kedveli, a klasszikus és minimalista arany fülbevaló jó választás lehet az Ön számára. Ha viszont szeret kísérletezni és több színt vinni az öltözékébe, válasszon hangsúlyosabb fülbevalót vagy színes drágakövekkel kirakott fülbevalót. Fontos, hogy mindig olyan fülbevalókat válassz, amelyek passzolnak a ruhatáradhoz és a többi ékszerhez, amit viselsz.
Ha mindennap arany fülbevalót szeretne viselni, válasszon egyszerű és visszafogott modelleket, amelyek könnyen párosíthatók különböző öltözetekkel. A köves fülbevaló vagy az apró, finom formájú arany fülbevalók jó választásnak bizonyulnak, mivel kényelmesek és nem vonzzák túlságosan a figyelmet. Az is fontos, hogy olyan formát válasszon, amelynek biztonságos és kényelmes zárja van, hogy minden nap viselhesse őket.
A leggyakrabban használt fülbevaló-záró rendszerek közé tartoznak az egyszerű csavarok. A rögzítés egyszerű, a szárat a fülbevaló hátuljához rögzítik, azt a fülcimpába illesztik, és a hátulján egy úgynevezett leválasztó rögzítővel, más néven pillangó/dugóval rögzítik. A fülbevaló rögzítésének másik típusa a rugós záródás. Az ilyen típusú zárral ellátott fülbevalókat egy kampóval rögzítik, amely áthalad a fülcimpán, majd egy mechanikus kapocsba rögzül. Az Omega kapcsos fülbevalók viselhetők függetlenül attól, hogy a fül átfúrva van-e vagy sem. Olyan klipszük van, amely szilárdan megragadja a fülcimpát, és lehetetlenné teszi, hogy a fülbevaló kiessen. Az angol kapocs (hátul) egyszerű működési mechanizmussal rendelkezik: a mozgatható részt kell rögzíteni a speciálisan erre a célra kialakított helyiségben. Ez a fajta kapocs nem feltűnő és szinte észrevehetetlen, mivel a fülcimpa mögé rejtve helyezkedik el. A gyermekek számára a legbiztonságosabb zár és védőcsavarral ellátott.
Az arany fülbevalókhoz sokféle drágakő közül lehet választani. A legkeresettebb lehetőségek közé tartozik a gyémánt, a gyöngy, az ametiszt, a rubin, a zafír és a smaragd. Fontos, hogy olyan drágaköveket válasszon, amelyek a legjobban illenek a személyes stílusához és az alkalmakhoz, amelyeken viselni fogja a fülbevalóját.
Az arany fülbevalók rendszeres ápolást igényelnek, hogy jó állapotban maradjanak. Tisztítóoldattal vagy meleg vízzel és puha kefével kell áttörölni őket, és javasoljuk, hogy kerüljük a vegyi anyagokkal való érintkezést, biztonságosan tároljuk őket, ne viseljük őket megerőltető fizikai tevékenység közben, és rendszeresen ellenőrizzük őket hibák vagy kopás szempontjából.
Minden online leadott TEILOR ékszerrendelés esetén prémium ajándékcsomagolás, kamatmentes részletfizetés, 48 órán belüli kiszállítás és 14 napon belüli visszaküldés jár. Ezen kívül garantált, hogy az ékszered hitelesített, és a TEILOR ékszerészénél igénybe veheted a műhelyben végzett javításokat.

Fülbevalók: Sokoldalúság és Elegancia mindenki számára


A fülbevalók elengedhetetlen kiegészítők, amelyek tökéletesen harmonizálnak bármilyen divatstílussal. Az összes lehetőség közül a arany fülbevalók emelkednek ki eleganciájuk és finomítottságuk miatt. Az összetételétől függően az aranyat több kategóriára oszthatjuk. A sárga arany fülbevalók hagyományosak és meleg ragyogásukkal lenyűgözőek. A fehér arany fülbevalóknak kifinomult és finom árnyalata van, így kiváló választás azoknak, akik modern ékszereket keresnek. A rózsa arany fülbevalókat a nőiességhez és a romantikához párosítjuk.


Fedezze fel az arany fülbevalóinkat a TEILOR-nál


A TEILOR széles választékban kínál arany fülbevalót nő számára vagy gyermekek számára. Az arany fülbevalók lehetnek kő nélküliek, vagy drágakövekkel díszítettek, például gyémánt fülbevalók, rubinnal vagy zafírral. Emellett választhat egyedi tervezésű arany fülbevalót vagy muatósabb,elegáns fülbevalót különböző típusú zárral. A csavaros arany fülbevalókat gyakrabban keresik biztonságuk miatt.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő arany fülbevalót


A fülbevalók többek, mint kiegészítők; történeteket mesélnek. Amikor kiválasztja kedvenc fülbevalópárját, győződjön meg róla, hogy azok az Ön személyiségéhez igazodnak. Legyen szó 14 karátos vagy 18 karátos arany fülbevalóról, fontos, hogy Önt képviseljék és kényelmesek legyenek a mindennapokban. Emellett különleges ajándék is lehet valaki számára, aki Önnek kedves. Fedezze fel a elérhető ékszereket és válassza ki, mi illik hozzá legjobban.