Megjelenítés
1207 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Hogy megtisztítsa gyémánt fülbevóját, azt javasoljuk hogy egy enyhe mosogatószeres meleg vizes oldatba mártsa bele az ékszert, majd egy puha fejű fogkefével óvatosan tisztítsa meg. Fontos hogy kerülje a csiszoló eszközöket illetve a forró vizet, ugyanis mindkettő sérheti a gyémántokat és a foglalataikat.
Minden online leadott TEILOR gyémánt fülbevaló rendelés esetén, prémium ajándékcsomagolást, kamatmentes részletfizetést élvezhet, 48 órán belüli kiszállítást és 14 napon belüli visszaküldést.
A legfontosabb szempontok miket figyelembe kell vennünk gyémántos fülbevaló vásárlása esetén, a 4C: tisztaság (clarity), karát (carat), szín (colour) és csiszolás (cut), melyek befolyásolják egy gyémánt értékét és kinézetét. Fontos egy olyan minőségi és szilárd foglalatot választani ami megvédi és kiemeli a gyémántot, és amikor interneten vásárolunk gyémánt ékszereket, válasszunk megbízható boltot ami ajánl jótállási bizonylatot az ékszerhez.
Hogy megóvjon egy gyémánt fülbevalót, azt javasoljuk hogy egy speciális ékszerdobozban tárolja, távol a közvetlen napfánytől ás más hőforrásoktól amik befolyásolhatják egy drágakő brillianciáját. Fontos továbbá, hogy távol tartsa bőrápolási termékektől és parfümöktől. Azt javasoljuk, gyakran ellenőrizze ékszere tisztaságát és tisztítsa megfelelően hogy optimális kondícióban tartsa ameddig csak lehet.