Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A titánium rendkívül tartós és korrózióálló anyag, így a titán ékszerek ideálisak a mindennapi viselethez. Idővel nem sérülnek és nem fakulnak ki.
A titánium gyűrűk a legnépszerűbb és a legváltozatosabb titánium ékszerek. Lehetnek egyszerűek és elegánsak vagy drágakövekkel vagy féldrágakövekkel díszítettek, így számos lehetőséget kínálnak az egyedi stílusokhoz és preferenciákhoz.
A titánium ékszer ápolása érdekében ajánlott rendszeresen tisztítani azt meleg vízzel és szappannal. A koszt és a maradványokat puha kefével távolíthatja el. Kerülje a súroló hatású tisztítószerek vagy a merev sörtéjű kefék használatát, amelyek megkarcolhatják az ékszer felületét. Tisztítás után öblítse le az ékszert tiszta vízzel, majd törölje át puha törlőkendővel, hogy megszáradjon és visszanyerje eredeti fényét.
A titánium hipoallergén, ami azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy allergiás reakciókat vagy bőrirritációt okoz. Nagyszerű választás az érzékeny bőrű vagy az olyan fémekre, mint a nikkel, allergiás emberek számára.