Întrebări frecvente

Minden online leadott TEILOR ékszer rendelés esetén élvezheti a prémium ajándékcsomagolást, a kamatmentes részletfizetést, a 48 órán belüli kiszállítást és a 14 napon belüli visszaküldést. Ezen kívül garantált, hogy ékszere hitelesített, és a TEILOR műhelyben javíttathatja ékszereit.
Az arany ékszerekhez választott drágakövek kiválasztása a személyes igényektől és a keretösszegtől függ. A legnépszerűbbek közé tartozik a gyémánt, a zafír, a rubin, a smaragd és az ametiszt.
A sárga arany, a rózsaarany és a fehér arany közötti különbség a fémek összetételében rejlik. A sárga arany főként aranyból és rézből, a rózsaarany aranyból és palládiumból, a fehér arany pedig aranyból és más fémekből, például ezüstből vagy palládiumból áll. Ez az összetételbeli különbség határozza meg az arany végső színét.
A 14K, 18K és 24K arany közötti különbséget az arany tisztasága jelzi. A 14 karátos (14K) arany 14/24, azaz 58,5% tiszta aranyat tartalmaz, míg a 18 karátos (18K) arany 18/24, azaz 75% tiszta aranyat. A 24 karátos (24k) arany 100%-ban tiszta aranyat tartalmaz. A 14K és 18K arany ékszerek erősebbek és tartósabbak, mint a 24K arany, mivel a 24K aranyat erősítő ötvözetekkel egészítik ki.
Ahhoz, hogy az Ön arany ékszerei jó állapotban maradjanak, fontos, hogy megfelelően ápolja őket. Kezdheti azzal, hogy speciális tisztítószerrel vagy langyos vízzel és egy puha kefével eltávolítja az ékszereken felgyülemlett szennyeződéseket és port. Javasoljuk, hogy tisztítás közben ne viseljen arany ékszert, illetve ne használjon olyan anyagokat, mint például parfümöt vagy klórtartalmú oldatokat. Ha nem visel arany ékszert, tárolja azt száraz, sötét helyen, például fiókban vagy ékszerdobozban, hogy elkerülje a levegő vagy napfény okozta kopást. Kerülje az arany ékszerek viselését sportolás vagy megerőltető fizikai tevékenységek közben, amelyek kopáshoz vagy deformációhoz vezethetnek. Ezenkívül rendszeresen ellenőrizze őket hibák vagy kopások miatt, és ha szükséges, menjen el egy ékszerészhez, hogy szakszerűen javíttassa vagy tisztíttassa meg őket.
A gyémántékszerek tisztításához és ápolásához ajánlott meleg vízből és enyhe tisztítószerből álló oldatot használni, az ékszereket az oldatba merítve és puha fogkefével óvatosan átdörzsölve. Kerülje a súrolószerek vagy a forró víz használatát, amelyek befolyásolhatják a gyémántok és foglalatok megjelenését és csillogását.
Gyűjtse össze a régi, cserélni kívánt aranyékszereket - ezek lehetnek gyűrűk, fülbevalók, karkötők vagy láncok -, és vigye be őket a TEILOR üzletekbe. Tanácsadóink bevizsgálják a hozott aranyat, és tájékoztatják Önt, hogy mennyit ér , amiből akár új ékszereket is vásárolhat. A márka összes kollekciójából választhat darabokat, és ha szükséges, kiegészítheti az összeget, hogy megvehesse a kívánt ékszereket.
Ha az online vásárolt TEILOR termék nem felel meg az Ön igényeinek, 14 napon belül visszaküldheti, de csak akkor, ha a terméket viseletlen állapotú, és nem mutatja a rossz kezelés miatti sérülés jeleit.