Megjelenítés
86 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
A menyasszonyi fülbevalók fontos szerepet játszanak az ékszerek kiválasztásakor. Kiemelhetik az arcvonásokat, legideálisabb, ha a ruha és a nyaklánc alapján választja meg őket. Például, ha a menyasszonyiruha nyakkivágása magas, akkor válasszon egy egyszerű stekkeres fülbevalót, hogy elkerülje a nyaki zsúfoltságát. Ha azonban a ruhája váll nélküli, akkor választhatja a lógós, csepp alakú fülbevalókat vagy stekkeres fülbevalókat, amelyek megfelelőbbek, ha egy statement nyakláncot is választ.
A menyasszonyi ékszerek, különösen a nyaklánc kiválasztásakor fontos, hogy átgondolja a kívánt végső hatást. Ha a minimalista stílust részesíti előnyben, válasszon egy egyszerű nyakláncot, amelynek gyémánt medálja van. Ez egyaránt illik egy nyakbakötős vagy egy váll nélküli ruhához is, ugyanakkor mindig kombinálhatő más ruhákkal is. Ha azonban egy kidolgozottabb stílust részesít előnyben, akkor bátran választhat olyan nyakláncot, amelyek több drágakövet tartalmaz. Ezek a darabok jobban mutatnak egy vállnélküli ruhán, kiemelve a kulcscsont vonalát.
Az esküvői ékszerkollekció nem lenne teljes karkötő nélkül, különösen, ha ujjatlan ruhát visel. Sokféle arany karkötőt találhat, szintén látványos opció lehet egy gyémántokkal vagy más drágakövekkel készített teniszkarkötő, mely minden ruhához illik. Minden TEILOR online ékszerrendeléssel a prémium ajándékcsomagolás, kamatmentes részletfizetés, 48 órán belüli szállítás és 14 napon belüli visszaküldés előnyeit élvezheti. Ezen felül garantáljuk, hogy ékszerei tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a TEILOR műhelyében történő javításokat is igénybe veheti.