Megjelenítés
177 elem

Keresési lehetőségek

GYAKORI KÉRDÉSEK
Az eternity gyűrű, más néven infinity gyűrű, gyémántokkal vagy más drágakövekkel van kirakva egy folyamatos körben a gyűrű kerülete körül. Ezeket a gyűrűket gyakran használják karikagyűrűként, és a felhasznált drágakövek közé tartoznak a gyémántok, zafírok, rubinok és smaragdok. Különböző anyagokból, például aranyból, platinából vagy ezüstből készülhetnek.
Az eternity gyűrűk kialakítása a gyémántok látszólag folyamatos sora révén az örök szerelmet és a hűséget szimbolizálják.
Bár az eternity gyűrűket gyakran használják jegygyűrűként, elegáns öltözékben kiegésyitőként is viselhetők. Alkalmasak ajándékozásra is esküvői évfordulók alkalmával vagy egymérföldkő megünneplésére.
Az eternity gyűrű ugyanazon az ujjon viselhető, mint a jegygyűrű vagy az eljegyzési gyűrű.
Ha egy eternity gyűrűt más gyűrűkkel szeretne kiegésziteni, válasszon hasonló stílust és fémet, és vegye figyelembe a kövek szélességét és arányait. Kísérletezzen a gyűrűk elhelyezésével, és kérjen tanácsot egy ékszerész szakembertől a legharmonikusabb megjelenés elérése érdekében.
Az örökgyűrűk több mint 4000 éves múltra tekintenek vissza, a Kr.e. 2000-től. Abban az időben az ókori egyiptomiak különböző anyagokból, például csontból, fémből vagy gyöngyökből készítettek gyűrűket, amelyeket a párjuknak adtak az őket összekötő szerelem jelképeként. Így a gyűrű kör alakja örökké tartó kapcsolatukat jelképezte.