GYAKORI KÉRDÉSEK
A bokaláncok megfelelő anyagai közé tartoznak a rugalmas és kopásálló anyagok, például a bőr, a fém vagy a szilikon, valamint a nemesfémek, például az arany a stílusos megjelenés céljából.
Igen, a bokaláncokat úszás vagy strandolás közben is lehet viselni, de olyan anyagot kell választani, amely vízálló, és nem romlik a só vagy a klór hatására.
A legnépszerűbbek a bőr, gyöngy vagy drágakőves bokaláncok. De a szimbólumos vagy feliratos láncok, valamint a fém vagy szilikon bokaláncok is népszerűek.

Bokalánc - Egyedi Kiegészítő


A bokaláncok, amelyeket gyakran viselnek nyáron vagy nyaralások alkalmával, olyan ékszerek, amelyek rendkívül vonzók, mégis viszonylag kevésbé ismertek manapság. A boka köré viselve finoman kiemelik a stílusodat, romantikát és eleganciát közvetítve. A legkedveltebb modellek közé tartoznak a cérnás és fehérarany változatok, amelyekhez díszek is tartoznak.


Tippek a bokaláncok viseléséhez


Mivel ezeket az ékszerek nők számára tervezték, ajánlott odafigyelni milyen öltözékeknél szeretné viselni. Elsősorban ne viselje más ruhadarabok felett. Leginkább arra alkalmasak, hogy közvetlenül a bőrön hordjuk őket. Továbbá, az öltözetedtől függően (hétköznapi vagy elegáns) választhatsz egyszerű arany bokaláncot, illetve díszesebb bokaláncot de kollekciónkban találsz olyat is, ami gyémánttal van díszítve.


Hogyan gondoskodj a bokaláncról


A bokaláncokhoz nem szükséges különleges gondosság a többi ékszerhez képest. Rendszeresen tisztítani kell őket langyos vízzel, puha ruhával és enyhe tisztítószerrel. Ezenkívül meg kell védeni őket a korróziós anyagoktól, mint például a sós víz és a klór, amelyek az idő múlásával befolyásolhatják fényüket.